Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Τρά λαλά λαλά...

Πήρα ένα βραβείο από τη Coulita και χάρηκα πάρα πολύ γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν με διαβάζει κανένας.  Γι΄αυτό θα γράψω και τα 7 μου, μ' αρέσει πάρα πολύ όταν μου δίνει κάποιος σημασία (λα λαλά λαλά). Τι να πω, τι να πω, τι να πω; Χμμμμμ, λοιπόν:
  1. Μ' αρέσει τρελά ο καφές και πρέπει να τον φτιάξω μόνη μου για να τον απολαύσω. Πίνω τον φραπέ σκέτο και χωρίς γάλα, το γαλλικό το ίδιο αλλά στο νέσκαφε βάζω οπωσδήποτε nounou χωρίς όμως αφρό!
  2. Όταν ήμασταν 19 με την κουμπάρα μου αποφασίσαμε να μάθουμε ράψιμο. Μαζέψαμε όλα τα burda της μάνας μου κι αρχίσαμε το διάβασμα. Μετά από 4 μέρες συγκεντρωμένης και συντονισμένης προσπάθειας (ούτε για φαΐ δεν βγαίναμε!!!) φτιάξαμε μια φούστα κι ένα φόρεμα. Δεν έχουμε ξανά-αγγίξει πατρόν από τότε.
  3. Όταν έμεινα έγκυος έβαλα 15 κιλά. Γέννησα ημέρα Παρασκευή και μέχρι την Τετάρτη είχα χάσει τα 13! Με μίσησαν πολλές γνωστές και "φίλες" κι εγώ αγάπησα ακόμα περισσότερο το σώμα μου. Συχνά πυκνά του κάνω δωράκια!!!
  4. Προτιμώ να κοιμάμαι στο πλάι.
  5. Έχω ένα ζευγάρι παπούτσια για κάθε δεύτερη μέρα του χρόνου...σχεδόν!!!!!
  6. Πριν από λίγα χρόνια, έναν τρελό Ιούλη ανέβηκα 2 φορές σε καράβι, 13 φορές σε αεροπλάνο, χρησιμοποίησα αυτοκίνητο, τραμ, τρένο και ποδήλατο και "έζησα" έτσι 7 χώρες. Κάποια στιγμή ελπίζω να το κάνω και σε κάποια άλλη ήπειρο με την ίδια παρέα και την ίδια επιτυχία!
  7. Από τον αριθμό 3  μάλλον καταλάβατε και το 7 μου! Έχω μια μικρή Drama Queen...κι απ΄ότι φαίνεται η δεύτερη έκδοση βγαίνει πάντοτε βελτιωμένη... 

4 σχόλια:

  1. 1. Το ήξερα!! ( εχάρηκα )
    2. Και αυτό το ήξερα!! ( παλε εχάρηκα )
    7. Και ναι, το ήξερα και αυτό!

    3. Αυτό ΔΕΝ το ήξερα, αλλιώς δεν θα με ενδιέφερε να μάθω ούτε το ένα όυτε το δυο! Χάρηκα που σε γνώρισα, λυπάμαι που η φιλία μας λήγει εδώ! Φακκάς μου ααα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαγισσούλα μου,
    να σου θυμίσω όμως ότι δεν έχω καθόλου φωτογένεια και βγαίνω χάλια σε ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες, σε αντίθεση με κάποια άλλη που ξέρω η οποία ακόμα κι όταν την φωτογραφίζουν βουτηγμένη σε μια... σοκολατόπιτα φαίνεται ΘΕΑ!!!!! ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο 4 μπορείς να προσθέσεις και λεπτομέρειες pls? such us το μερίδιο της φιλίας μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχχχχαααααα, ξέρω ποιος είσαι Ανώνυμε!!!!!! Αυτό δεν είναι στα 7 που θέλω να γνωρίζει ο κόσμος!!! Θέλω να νομίζουν όλοι ότι είμαι caring and sharing... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή