Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Είμαι Ελληνοκύπρια...όχι ξενοφοβική!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το παρόν πόστ είναι γραμμένο στην κυπριακήν νομίζω!


Εσπούδασα στην Αγγλία. Όσο ήμουν εκεί έκαμνα παρέα ΜΟΝΟ με 2 Κύπριες. Οι άλλοι μου οι φίλοι ήταν "ξένοι" η ξένη εγώ ήμουν! Είχα συγκάτοικους από την Κίνα, την Αγγλία, το Ιράκ και συμφοιτητές από την Ισπανία, την Τουρκία, την Γερμανία... Έν είχα πρόβλημα να κάμω παρέα με κάποιον που τούτους.


Είμαι με το ΑΠΟΕΛ (άσχετο;;)!!! Αρέσκει μου πολλά το ποδόσφαιρο. Νευριάζω να θωρώ σβάστικες τζαι έτσι μαλακίες μες το γήπεδο αλλά τζαι πας τους τοίχους. Εν μπορώ να ακούω τους μιτσιούς να φωνάζουν για ΕΛΑΜ ή να βρίζουν χυδαία άλλους οπαδούς. Γι΄αυτό τζαι σπάνια πάω γήπεδο πλέον! Αποκλείεται όμως να παίζει η ομάδα μου τζαι να μεν δω τον αγώνα. 


Ο άντρας που αγάπησα εν Ομονοιάτης (πολλά όμως). Τζι εν κανεί που εν Ομονοιάτης, εν τζαι Ρώσος ο μισός. Δηλαδή η μάνα του εν Ρωσίδα. Ο παπάς του εν Κυπραίος τζι επήεν να σπουδάσει στη Ρωσία με τη βοήθεια του κόμματος!!!!! Εξαναήρτε Κύπρο πρόπερσι!


Εμένα ο παπάς μου εσπούδασεν στην Ελλάδα. Αγαπά πολλά την Ελλάδα...τζαι τη γλώσσα της! Σε σημείο να φοάσαι να μιλήσεις...Έτυχε να μιλήσουν με τον πεθερό μου, πολλές φορές για πολιτικά. Εν τζαι οι θκιο ευγενικοί όμως. Ο παππούς μου νομίζω υποστηρίζει το ΔΗΚΟ αλλά εν είμαι τζαι σίουρη. Πάντως η γιαγιά μου ψηφίζει κάθε φοράν ΑΚΕΛ!!!


Έχω μια φίλη. Πολλά καλό πλάσμα. Εν που μιτσιά στην ΕΔΟΝ τζι εν εχασεν κατασκήνωση, ούτε συναυλία! Μεγαλώνει το μωρό της μόνη της. Εν πιάνει ούτε μιαν βοήθεια που το κράτος. Ευτυχώς βοηθούν την λλίον οι γονιοί της.


Ξέρω μιαν τύπισσα στην δουλειά. ΔΕν είναι συνάδελφος. Είναι πολιτικός πρόσφυγας. Έσιει 2 μωρά. Δια της το κράτος 2000 ευρώ για να έχει τα μωρά της στο σχολείο. Δηλαδή η υποχρέωσή της είναι να ξυπνήσει το πρωί να τους πάρει σχολείο. Στη δουλειά μου θωρώ πολλές καταστάσεις παρόμοιες. Θωρεί τες τζαι τούτη η φίλη μου. Σκέφτεται να γίνει ρατσίστρια.


Νομίζω θέλω να κάμω ένα κόμμα. Αν το ονομάσω "Αρέσκει μου να Σκέφτομαι" εννά πιάω τίποτις;;;;;; Εν τζαι εννα πιάω αλόπως!!! Εννά είμαι με το ΑΠΟΕΛ!!!!



3 σχόλια:

  1. Συμπέρασμα: αν μου έδιναν και μένα 2000 χωρίς να δουλεύω (&*^*$^???/////+_=-) μπορεί να έκαμνα 2 κοπελούθκια
    rAInDRops....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χχαχαχαχαχαχαχαχχα fulltimejob (εν επίτηδες μια λέξη!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καί΄γω ΑΠΟΕΛ εἶμαι, καί μ΄ ἐρέσει ἡ κυπριακή διάλεκτος. Πολλές φορές κάθομαι καί βλέπω ΡΙΚ, γιά ν΄ἀκού νά μιλᾶνε κυπριακά. :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή